Kezdőlap Facebook Honlap Twitter RSS Email

HTML

Utolsó kommentek

Mit kortyolgatnak a borrajongók a foci-vb közvetítései alatt?

2010.06.22. 09:14 - vargabalint_VBA

Nagyon meglepődtünk, hogy a 2010-es Bországgyűlésen nem a mindig number one Jégborból adtuk el a legtöbbet, hanem a fröccsalapanyagnak kivitt Irsai és rozé fogyott a legjobban. Úgyhogy arra gondoltunk, hogy utánanézünk: mit iszik egy borkedvelő a foci-vb meccsek alatt?

Az alapfeltevés persze az volt, hogy sört. Még jó, hogy megkérdeztünk 575 Facebook rajongót és Vinoport.hu olvasót, mert így kiderült, hogy a 70 százalékuk bort vagy fröccsöt fogyaszt szurkolás közben. (Reszletes eredmények letölthetők innen./pdf/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fröccstípusok között a legnépszerűbb a fehérborból (54%) készült fröccs, rozéfröccsöt 36 százalék, vörösborból készült fröccsöt 10 százalék választ a labdarúgó-közvetítés mellé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fröccskultúra terjedése mellett érezhető, hogy az emberek változatosabban fogyasztják ezt a frissítő italt; a hagyományos Olaszrizling fröccs mellett egyre népszerűbb az Irsai- és a rozéfröccs is, ugyanis a fogyasztók nagy része szívesebben fogyaszt könnyű, friss, gyümölcsös, intenzív illatú borból készült fröccsöt.

Reméljük hamarosan tényleg eljön az igazi fröccsszezon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Kép: http://www.idokep.hu előrejelzés /2010.06.22 9:41/)

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vargabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1002100188

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fröccs-tudomány 2010.07.19. 10:23:23

  Nyárról és Balatonról már írtunk, és nem mehetünk el szó nélkül a magyar nyár elengedhetetlen kelléke: a fröccs mellett sem.  Jómagam azon sznobok közé tartozom, akik sajnálják elrontani egy jó bor ízét bármivel (rossz bort pedig inkáb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2010.06.22. 12:21:44

én azért csodálkozom,hogy a fröccs nyert.
egy finom bort elrontani!!
de jó játék volt
üdv
ambrus ágnes

2010.06.23. 08:01:54

az baromság, hogy elrontod a bort a vizzel. nem aszut kell vizezni, mert nem valo hozzá. a fröccs igenis jó, kellemes, hűsítő. örülök, hogy ennyien isszák...
süti beállítások módosítása