Kezdőlap Facebook Honlap Twitter RSS Email

HTML

Utolsó kommentek

Albert Gazda az Aranymetszés Olaszrizlingről

2010.07.10. 23:10 - vargabalint_VBA

Véleményünk szerint Albert Gazda a legjózanabb és legnyitottabb magyar borblogger. Iszonyatos mennyiséget posztol blogjába (napi egy bejegyzés már több mint egy éve), mottójával pedig mindenképpen egyet kell érteni:

 

A bor nem élelmiszer-ipari termék, de nem is az istenek itala. A bort azért szeretjük, mert szórakoztat, és mert finom. A földön iszunk. Elég sokat. És ha lehet, jót.

Most a 2006-os Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizlinget kóstólta (újra):

Konkrétan ennek a bornak ez az évjárata volt az első Varga Pincészet-termék, amelyről jót írtam, csaknem három éve, 2007 szeptemberében. Azután is volt szerencsém az Aranymetszés borcsalád egyik-másik élvezetes darabjához, de a 4-5 pontos magasságokkal már nem elégszem meg, többet szeretnék. És sokkal több jót, mint rosszat.

Olvass tovább...

Vigyázat! Nagy rajongónk, BZoltan már odaért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vargabor.blog.hu/api/trackback/id/tr742143702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása