Kezdőlap Facebook Honlap Twitter RSS Email

HTML

Utolsó kommentek

Segíts az árvízkárosultakon - egy palack borral

2010.08.03. 19:16 - vargabalint_VBA

Csütörtökön egyedülálló adománygyűjtési akciót indítunk a METRO-val közösen. Két prémium bor egyhavi árbevételét teljes egészében átutaljuk az árvíz sújtotta Komlóska és Tolcsva önkormányzatának.



Sokat gondolkodtunk rajta, hogy milyen módon tudnánk segíteni az árvízkárosultakon. Amíg palackoztunk ásványvizet, ilyen esetekben mindig küldtünk néhány raklapnyit a bajbajutott településeknek. Az ásványvizünk már nincs, bort nem akartunk adni, hiszen ez most nem a vigadozás ideje, egyszerű átutalásnál viszont többet, személyesebbet szerettünk volna. Ekkor jött az ötlet, hogy adjuk ingyen a bort  egy értékesítési partnerünknek és a teljes befolyt összeget utaljuk át bajbakerült önkormányzatoknak.

Kereskedelmi partnert kellett még keresnünk az akcióhoz. Aznap egyéb ügyekben hosszan beszélgettünk Kardos-Kiss Sándor borbeszerzővel és szóba került az árvíz is, mivel mindketten segíteni szerettünk volna elég hamar megegyeztünk abban, hogy ezt az akciót közösen fogjuk megcsinálni.

A koncepció lényege, hogy a Varga Pincészet 0 forintért szállít 6.500 plalack prémium bort a 13 METRO áruházba, a METRO ezeket ingyen hirdeti és értékesíti, az akció lezárultával pedig a teljes befolyt összeget átutalja Tolcsva és Komlóska önkormányzatának. Két prémium bort választottunk ki: az Aranymetszés  Badacsonyi Rózsakőt (2008) és az Aranymetszés Balatoni Kékfrankost (2007), a polci áruk bruttó 999 Ft lesz.

Ne késlekedjetek, irány a METRO!


Kattints a képre a nagyobb méretért!

 

 

 

  

 

 

 

 

(A fényképeket Tolcsva és Komlóska önkormányzata bocsátotta rendelkezésünkre.)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vargabor.blog.hu/api/trackback/id/tr372196595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy maréknyi dollár 2010.08.09. 22:13:36

Miért nincsenek hozzászólások?
Én bizony azt mondom:nemes kezdeményezés.
A vásárlóké a könnyebbik rész:vesznek maguknak pár üveg jó bort és ezzel egyúttal adományozókká válnak.
Varga úrnak teljesen igaza van:az árvíz-sújtotta települések biztosan nincsenek még rendben.
Megyek a METROba!
süti beállítások módosítása